Sănătatea Press Group recomandă:

x

Abecedarul de obezitate vă ajută să vă ajutați!

Facebook abecedar nutritite  twitter

Termeni si conditii


1. Definitii si termeni

Platforma web www.abecedar-obezitate.ro se află în proprietatea SC SANATATEA PRESS GROUP SRL, și se supune termenilor și condițiilor de pe www.sanatateapress.ro.

Informatii cu privire la Regulametul General privind Protecția Datelor gasiti pe linkul oficial https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_ro

Vanzator - SANATATEA PRESS GROUP S.R.L. avand urmatoarele date de identificare: sediul in Bucuresti, sector 5, str. Birnova, nr.5, bl. M117, ap.6, sc.A, etaj 1, punct de lucru Str. Alexandru Moruzzi nr. 9C, sector 3, Bucureşti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14012/2008, cod de identificare fiscala 24047060
Cumparator - persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda si achizitioneaza Produse
Comanda - document electronic prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora
Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.


2. Drepturile de proprietate Intelectuala 

 Intreg continutul site-ului www.abecedar-obezitate.ro, incluzand texte, imagini, design, butoane, programe, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC SANATATEA PRESS GROUP SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC SANATATEA PRESS GROUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.3. Protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Abecedar-obezitate.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dvs.
Datele personale ale Cumparatorilor vor fi colectate, inregistrate si stocate in scopul utilizarii lor la intocmirea facturilor fiscale, in scopul livrarii produselor la adresa specificata in formularul de comanda si a incasarii contravalorii acestora.
Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru a va fi folosite aceste date de catre SC SANATATEA PRESS GROUP SRL doar in scopurile declarate ale site-ului Abecedar-obezitate.ro.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.4. Comanda

Cumparatorul poate comanda pe site-ul nostru selectand accesand pagina “COMANDA ACUM”, completand informatiile necesare livrarii.5. Pret-Facturare-Plata

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate pe pagina “Comanda acum”. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta o data cu livrarea Produselor.
Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Preturile de livrare sunt detaliate pe pagina efectuarii comenzii.
Plata se poate efectua doar ramburs, la livrarea Produsului.6. Livrarea

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.
Termenul de livrare este de maxim 24h de la data confirmarii comenzii, pentru comezile efectuate pana in ora 15:00.
Livrarile se fac prin intermediul firmei de curierat Urgent-Cargus.
Costul transportului este:
- 9 lei pentru comenzi efectuate in Bucuresti (pt fiecare kg suplimentar se percepe o taxa de 0.70 lei/kg)
- 14 lei pentru comenzi efectuate in restul tarii (pt fiecare kg suplimentar se percepe o taxa de 0.70 lei/kg)
Acest tarif este valabil pentru localitatile aflate in aria retelei Urgent-Cargus. Pentru localitatile aflate in afara retelei se percepe o taxa suplimentara de 0.8 lei/km.


7. Retur si inlocuire Produse

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la primirea Produsului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat Cumparatorului.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Cumparator.
Rambursarea contravalorii Produsului/inlocuirea Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat. Nu vor fi rambursate cheltuielile de transport.
Notificarile privind returul se vor face la adresa de email comenzi@abecedar-obezitate.ro. 
Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la telefon 0733.011.101
Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 30 de zile de la primirea Produsului returnat.


8. Dispute, reclamatii si litigii

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Abecedar-obezitate.ro si Cumparatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul SC SANATATEA PRESS GROUP SRL.
Noutăţi

Abecedarul de obezitate vă ajută să vă ajutați

Tot mai mulți specialiști avertizează că ne confruntăm cu o adevărată epidemie de obezitate. La nivel mondial, sunt peste 1,5 miliarde de persoane supraponderale, iar cifrele par să fie în creștere. citeste mai multe

Lansarea Abecedarului de Obezitate în imagini

În primăvara acestui an a fost lansat, în Aula Academiei Române, primul „Abecedar de Obezitate”, realizat de prof. univ. dr. Nicolae Hâncu în colaborare cu șef. lucr. Cristina Niță și dr. Anca Crăciun. citeste mai multe


Comanda acum

Newsletter