Sănătatea Press Group recomandă:

x

Abecedarul de obezitate vă ajută să vă ajutați!

Facebook abecedar nutritite  twitter

Abecedarul de obezitate vă ajută să vă ajutați


Tot mai mulți specialiști avertizează că ne confruntăm cu o adevărată epidemie de obezitate. La nivel mondial, sunt peste 1,5 miliarde de persoane supraponderale, iar cifrele par să fie în creștere. În acest context alarmant, a fost lansată cartea Abecedar de Obezitate, un ghid care vine în ajutorul persoanelor supraponderale şi a celor care suferă de obezitate, punându-le la dispoziţie informaţii utile pentru atingerea unei greutăți sănătoase.


Structurată în 10 lecții esențiale despre ce înseamnă obezitatea, cât de periculoasă este această afecţiune, dar şi cum poate fi ea învinsă, cartea este nu propune diete miraculoase sau rezultate minune, ci oferă cititorului instrumente eficiente pe termen lung în evitarea problemelor de greutate. Cititorul află ce este greutatea sănătoasă şi cum poate ajunge la ea, ce presupune slăbitul şi cât de important este să-ţi menţii noua greutate, dar şi despre viaţa anti-obezitate şi cum trebuie să se ferească de eventualele capcane ce pot apărea în lupta cu excesul ponderal.


Scris de prof. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, în colaborare cu dr. Cristina Niță și dr. Anca Crăciun, Abecedar de Obezitate reprezintă o carte bazată pe informații științifice prezentate într-o manieră accesibilă și atractivă pentru persoanele interesate.


„Cartea Abecedar de Obezitate este o metodă de învăţare şi de aplicare a celor învăţate. Nu căutați în ea reţete de bucătărie, regimuri magice sau „pastile” de slăbit. Nu veți găsi! Veți întâlni în schimb sfaturi competente de încurajare în modificarea stilului de viaţă şi de colaborare cu medicul specialist în acest sens”, explică prof. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române.


„Aşa cum îi spune şi titlul, această carte este ABC-ul obezităţii. Cititorul are în față o carte excelentă, un manual la îndemâna oricui, alcătuit de experți în domeniu, cu multă știință, experiență personală și îndeosebi prețuire pentru om și pentru viața sănătoasă”, declară Acad. Maya Simionescu în prefaţa lucrării.


Altfel spus, cititorii cărții Abecedar de Obezitate vor găsi în cele 257 de pagini informații și sfaturi despre aportul caloric, substanţele nutritive, controlul kilogramelor, complicaţiile obezităţii, necesitatea examenului medical periodic şi multe altele.


Sub deviza „Abecedarul de Obezitate te ajută să te ajuți!”, cartea propune cititorilor să afle cât mai multe despre obezitate şi tratamentul ei, să se implice direct în propria nutriţie şi să devină propriii lor monitori ai stilului de viaţă sănătos.
Noutăţi

Abecedarul de obezitate vă ajută să vă ajutați

Tot mai mulți specialiști avertizează că ne confruntăm cu o adevărată epidemie de obezitate. La nivel mondial, sunt peste 1,5 miliarde de persoane supraponderale, iar cifrele par să fie în creștere. citeste mai multe

Lansarea Abecedarului de Obezitate în imagini

În primăvara acestui an a fost lansat, în Aula Academiei Române, primul „Abecedar de Obezitate”, realizat de prof. univ. dr. Nicolae Hâncu în colaborare cu șef. lucr. Cristina Niță și dr. Anca Crăciun. citeste mai multe


Comanda acum

Newsletter